Elkaar ondersteunen

Samen op pad

Marathon van Namen

Onze eerste marathon samen. Voor Sarah was het ook echt haar allereerste!

Halve marathon Mont Ventoux

Niet alleen met de fiets kun je de Mont Ventoux op. Deze loopwedstrijd daagt je uit om al lopend de kale berg te beklimmen. Het was afzien, maar wat een ervaring. Een aanrader!

De lange afstanden

Tom

Record 24 urenloop van Leuven

In 2018 liep ik voor het goede doel 170 rondjes tijdens de 24 urenloop. Goed voor 93km en een record.

Eerste Marathon

2019 bracht me mijn eerste marathon. Deze liep ik in het mooie Stockholm.

One More Loop

Hierbij loop je elk uur een rondje van 6,7 km. Ik hield het 16 rondjes (zo’n 111km) uit. We waren gestart om 5 uur in de ochtend en ik liep tot 21u in de avond.

Trail de Glüsch

23km met meer dan 1.200 hoogtemeters tot 2.900m hoogte in Zwitserland. Voor de eerste keer een trail van dit kaliber. Maar wat een ervaring.

Dromen en doelen

Mijn eerstvolgende grote doel is om als snelle loper te kunnen deelnemen aan de marathon van Berlijn. Hiervoor moet ik een geregistreerde tijd hebben onder de 2 uur 45 min. Momenteel was mijn snelste marathon deze van Parijs in 2 uur 53 min. In 2023 loop ik in Rotterdam om mijn PR aan te scherpen.

Geen uitdaging te groot

Sarah

Al van jongs af aan ben ik terug te vinden op de lokale atletiekclub ABES. Niet veel later gaf ik er ook training en werd de 10 Miles van Antwerpen een vaste afspraak in mijn agenda.

Eerste halve marathon

In 2021 liep ik rond Leuven voor de eerste keer een halve marathon.

Pontresina run

Tijdens ons verblijf in Sankt Moritz deed ik mee aan de Pontresina run. Een adembenemende omgeving om in te lopen.

Half Course weekend

Naast lopen houd ik ook van fietsen en zwemmen. De stap om eens van het triatlon gebeuren te proeven was dan ook niet zo moeilijk. De Half Course is op vrijdag 1,8km zwemmen in open water, op zaterdag 90km fietsen en op zondag een halve marathon lopen. Deze ervaring in Nieuwpoort smaakte alvast naar meer!

Dromen en doelen

Een tweede marathon staat sowieso op mijn planning. Ik weet nu wat te verwachten en wil er nog eens vol voor gaan. Leiden 2023 is de afspraak.

Verder wil nog meer genieten van het zwemmen in open lucht. Dit was een zeer mooie ervaring voor mij en zal ik in de toekomst zeker verder ontwikkelen.

Record 24 urenloop