FAQ

Inklapbare content

Hoe lang is mijn verzending onderweg?

Wij brengen op maandag en donderdag de leveringen naar Bpost. Bij Bpost gaan we uit van een levertermijn van maximaal 2 werkdagen. Een bestelling op vrijdag wordt zo ten laatste woensdag geleverd.
Nadat we het pakketje hebben afgeleverd aan Bpost, ontvang je een mail met je track & trace nummer en verwachte aankomsttijd.

Waarom betaal ik voor mijn verzending?

We weten dat veel bedrijven gratis verzending aanbieden. We zijn er evenwel van overtuigd dat als we een duurzame bezorgdienstsector willen, we hier een correcte prijs voor dienen te betalen en het niet vanzelfsprekend mogen vinden dat dit gratis zou zijn.
Met Little by Little kiezen we bewust om met Bpost samen te werken en kiezen we voluit voor een duurzame verpakking. Door deze beslissing kiezen we om met partners samen te werken waar de sociale omstandigheden van de werknemers gerespecteerd worden en kiezen we voor een minimale milieu-impact.

Waarom krijg ik mijn pakketje in een reeds gebruikte verpakking?

Als verpakking werken we met de duurzame verpakkingen van Bpost, maar hergebruiken we ook andere verpakkingen. We willen de impact van onze verzendingen en verpakkingen zo minimaal mogelijk houden en geven dus de voorkeur aan hergebruik. Mogelijks krijg je dus je pakketje in een verpakking die er al enkele reizen heeft opzitten. Een kwaliteitsvolle en veilige verzending blijft wel primair. We hergebruiken dus enkel verpakkingen indien de verpakking nog in een goede staat is.

Heeft Little by Little eigen winkels?

Op dit moment hebben we geen eigen winkels, wel zijn onze producten te vinden bij winkels die onze missie mee uitdragen. Je vindt een overzicht van onze winkels hier

Hoe duurzaam met onze producten omgaan?

Wij zorgen voor een duurzaam productieproces en het afleveren van een kwaliteitsvol product, nu is het aan jou om voor een duurzame verzorging in te staan. Graag geven we enkele tips.

1. Was onze producten op maximaal 30 graden
2. Gebruik van wasverzachter is niet nodig. Indien gewenst kun je een klein beetje azijn gebruiken om felle geuren te verwijderen.
3. Vermijd een droger. Onze producten drogen vrij snel en het zou dus verspilling van energie zijn om deze in een droger te steken. Hiermee bespaar je zelf ook elektriciteit en geld!
4. Draag het zo veel mogelijk. We zorgen voor kwalitatieve producten die lang mee gaan. Hoe meer je het draagt hoe meer plezier je uit je aankoop en uit de gebruikte grondstoffen haalt.
5. Recycling. Kun je je product niet meer dragen? Contacteer ons en we zorgen dat je het kunt terugsturen. Wij gaan er dan mee aan de slag om het te recycleren in een nieuw product. Om je hiervoor te belonen krijg je 10% korting op je volgende aankoop. Een echte win-win dus.

Doen jullie aan recycling?

Onze ontwerpen zijn zo ontworpen dat ze in feite tijdloos zijn. Dit in combinatie met de kwaliteit waar we voor staan, zorgt ervoor dat onze producten jarenlang kunnen meegaan.

Bij de gedreven loper kan het natuurlijk altijd gebeuren dat bepaalde producten hun beste tijd hebben gehad waardoor je ze niet meer draagt. Voor deze producten geven we je graag de kans om ze terug te sturen i.p.v. weg te smijten. Zo kunnen wij deze kleren verzamelen en opnieuw als grondstof gebruiken voor nieuwe producten en belonen we je hiervoor graag met een korting van 10% op je volgende aankoop. Een echte win-win dus.

Contacteer ons voor meer info!

Waar worden de Litttle by Little producten geproduceerd?

Onze kleding wordt volledig in België geproduceerd en ook onze stoffen zijn Belgisch. Hiermee kiezen we niet alleen voor het minimaliseren van transportkilometers maar ook voor topkwaliteit en duurzaamheid. We vonden deze Belgische partner in Liebaert. Lees er hier meer over

Kan ik een factuur krijgen?

Wil je een factuur van je aankoop bij Little by Little? Stuur dan even een mail naar contact@littlebylittlesports.be met vermelding van je ordernummer en we sturen met veel plezier je factuur.

Welke producten behoren tot de kustcollectie?

nze kustcollectie bestaat uit de Calidris, Doornpanne, Vosseslag, Albert, Koningin, Vuurtoren en Hoge Blekker. Het gaat dus om de kledingartikelen en niet om de accessoires.

– De 10% kortingscode bij het aanmelden op de nieuwsbrief is geldig op de artikelen uit de kustcollectie.

– Om in aanmerking te komen voor de cadeaubonnen die worden weggegeven tijdens de PreSale dien je ook een artikel uit de kustcollectie te kopen.