Inspirerende looproutes

Of je onze kledij nu draagt op je vaste wekelijkse route, een uitdagende looproute probeert of aan de start staat van een wedstrijd, Little by Little zal steeds achter je staan. Want Little by Little gelooft in de kracht van iedere sporter om zijn eigen doelen te bereiken, Little by Little.

Zelf zijn we bij Little by Little fervente lopers. Loopschoenen en een goede sportoutfit, meer is niet nodig om erop uit te trekken. De meeste hardlopers hebben een vaste omgeving waar ze de meeste van hun kilometers afleggen. Ondanks de schoonheid van je vertrouwde loopomgeving zijn er zoveel mooie plaatsen in Vlaanderen, België en de wereld om al lopend te gaan ontdekken. Graag helpen we je ontdekken door het aanbieden van inspirerende looproutes.

Met Little by Little hebben we de ambitie om je te inspireren om nieuwe looplocaties te gaan verkennen. Elke collectie is opgedragen aan een unieke looplocatie.

GR 5A Kustroute

Voor onze eerste collectie zochten we inspiratie aan onze Belgische zee. De diversiteit van strand, duinen, zeedijk en afgelegen natuurpaden vormen de ideale achtergrond voor een uitdagend loopparcours.

De kustroute start in De Panne aan de GR-boom op Oostergrenspad en loopt tot in Wenduine. Tijdens deze route passeer je talloze iconische plaatsen die onze kust rijk is.

De hoge Blekker – De Doornpanne – Het Albert monument – De Calidris – De Koningin der badsteden – Vosseslag en meerdere Vuurtorens en zoveel meer

Komen deze namen je bekend voor? Het zijn niet toevallig ook de namen uit onze eerste collectie.

Voor meer informatie over de de GR 5A kustroute kun je hier terecht.

Wist je dat de de kustroute ook een ‘fastest known time’ heeft? Mensen die deze route hebben afgelegd laden dit op en zo krijg je een overzicht van alle mensen die deze route reeds hebben afgelegd. Zo vinden we ook ultraloper Karel Sabbe terug in dit overzicht. Zin om proberen sneller te lopen dan Sabbe?

Shop onze eerste collectie